Some like it raw

O nama

Dobro došli na blog „Neki to vole SIROVO“, gdje ćete saznati više o tome što je to sirova hrana, koje su njene velike koristi za ljudsko zdravlje, kao što su povlačenje ozbiljnih bolesti, dobivanje zdravog i blistavog tena, povlačenje bora, zdravo mršavljenje i mnoge druge, a najvažnije od svega: kako se priprema.

Kako bismo najjednostavnije definirali što točno predstavlja sirova hrana, istaknut ćemo da obuhvaća proizvode isključivo biljnog porijekla: voće, povrće, zelenolisnate biljke, žitarice, mahunarke, koje se „kuhaju“ na temperaturi koja ne prelazi 47 °C. Ova hrana se može pripremati na više različitih načina, kao što su blendanje, miksanje, klijanje, fermentacija i dehidriranje.

Iako se na prvi pogled čini da je ova ishrana vrlo ekstremna i restriktivna, što je više budete upoznavali, primijetit ćete da se ne morate odricati mnogih omiljenih jela, jer je ova ishrana bogata raznovrsnim receptima koji predstavljaju zdravu i prirodnu alternativu svojim tradicionalnim kuhanim varijantama. Naravno, iako u svijetu postoje mnogi ljudi koji su 100% na sirovoj hrani, korist ćete osjetiti i ako samo postupno uvećate odnos sirove prema kuhanoj hrani.

Print Friendly and PDF
Copyright © 2018 Some like it raw. Sva prava zadržana.